Yhteistyöhön

Taidekujailemaan?

 

Jyväskylän Chibiconissa tulee olemaan pienimuotoinen taidekuja. Taidekujaa varten tehdään pienimuotoinen haku ja siinä suositaan erityisesti jyväskyläläisiä artisteja. Taidekujapaikat maksavat 5 euroa. Haku avataan 20.3.2024 ja se päättyy 31.3.2024. Taidekujalla ei saa myydä kopioituja töitä tai ai-taidetta.

 

Kuinka hakea taidekujalle? Kopioi ja täytä alla olevat tiedot ja lähetä ne osoitteeseen: pj(a)chibi.fi .

Ethän lähetä suuria kuvatiedostoja tai videotiedostoja. Suurien tiedostojen lähettämiseen voit käyttää esimerkiksi WeTransfer-ilmaisohjelmaa. Taidekujapaikka sisältää automaattisesti lipun (tai liput) tapahtumaan, sinun ei tarvitse varata niitä erikseen.

 

1. Nimi (maksaa paikan), paikkakunta

2. Nimi tai nimimerkki, jota käytetään nettisivujen listauksessa

3. Kuinka monta henkilöä kujapaikalle on tulossa?

4. Millaisia tuotteita olisit myymässä?
5. Linkki esimerkkikuvakollaasiin tai liitetiedosto, jossa näkyy piirrostyylisi. Jos linkität Instagramin, katsothan, että linkität yksittäisen viestin etkä koko tiliä.

6. Muuta?

Esimerkiksi
1. Miia Mallikas, Nilsiä ja Jyväskylä

2. Mallikas ja Superi

3. 2 henkilöä

4. Avaimenperiä, julisteprinttejä ja tarroja. Minulla on yhteensä noin 30 erilaista tuotetta, joissa on käytetty kymmentä erilaista kuvaa.

5. www.google.com

6. En ole ikinä käynyt taidekujalla, joten olisi hienoa päästä kokeilemaan. TAI Olen kiertänyt taidekujia jo 10 vuotta ja olen alan konkari, joka tekee tätä työkseen. TAI Myyn vain itse suunnittelemiani omia designejä. TAI Myyn pikkutuotteita tämän hetken suosituimmista sarjoista, joten kävijät varmasti tykkäisivät pöydästäni.

Järjestöpöytiä

Tahtoisitko esitellä järjestösi toimintaa Chibiconissa? Järjestöpöydillä pääset tutustumaan helposti uusiin ihmisiin ja löydät kenties uusia aktiiveja tai harrastajia mukaan järjestöösi. Ota yhteyttä pj(a)chibi.fi ja kerro, mitä järjestöä olisit edustamassa.